طرح رنگ اکریلیک روی دیوار

تمامی محصولات از جمله: لوازم نقاشی و رنگ آمیزی ، لوازم هنری ، نوشت افزار ، لوازم برقی و الکترونیکی ، لوازم شخصی بصورت کاملا انحصاری در فروشگاه تینو قابل عرضه میباشد.

علاوه بر این، رنگ آکریلیک در مقایسه با رنگ‌‌های روغنی و پلاستیکی به دلیل خواص آنتی استاتیک دوده که دارد، گرد و غبار معلق در هوا را به خود جذب نمی‌کند و از این رو هیچ گونه نگرانی از این بابت وجود ندارد.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه ترکیب رنگ طوسی با دیگر رنگ‌ها مطلب ترکیب رنگ پرطرفدار طوسی را بخوانید. 

به طور کلی استفاده از رنگ آکریلیک ساختمانی معایب زیادی ندارد. اما می‌توان موارد زیر را از نقاط تیره استفاده از آن دانست:

ماسک دستکش کار کمربند ایمنی کلاه ایمنی علائم هشدار دهنده ماشین آلات ساختمانی

رنگ اکریلیک قابلیت اعمال بر روی سطوح مختلف مانند بتن، آجر، گچ،فلز و… را دارد. البته بسته به نوع سطح می‌بایست از رنگ‌های مخصوص همچون ضدزنگ و … نیز استفاده نمود.

نام ایمیل و وب سایت های من در این مرورگر برای دفعه بعد من نظر ذخیره کنید.

مثلا ممکن است که ساختار یک رنگ مات، با یک محیط سنتی ایرانی سازگاری داشته باشد، اما برای یک محیط مدرن مناسب نباشد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اگرغیرازاین مقوا که عرض کردم مقوای دیگری که نیاز به زیرسازی نداشته باشه رابفرمایید.پیشا پیش ممنونم

رنگ اکریلیک می تواند از سطوح گچی نیز محافظت کند زیرا در برابر رطوبت و رشد کپک مقاوم است. این رنگ در مجاورت نور آفتاب رنگ و دوام خود را حفظ می کند. از سوی دیگر رنگ اکریلیک می تواند نواقص یا عیوبی که در سطوح گچی وجود دارد را پوشش دهد.

در ضمن دربهای کمد دیواری هم رنگ نخورده، میخوام روغنی بزنم باید روغن زیر کار روشون بزنم بعد بتونه کنم؟

اگر از رنگ آکریلیک در نقاشی ساختمان استفاده کنید موجب می‌‌شود که نقاشی ساختمان بعد از گذشت سال‌‌ها همان طراوات و شادابی اولیه خود را حفظ کند. چرا که این رنگ هیچ گونه رنگ پریدگی ندارد و اگر در نقاشی ساختمان رنگ آکریلیک را انتخاب کنید، سال بعد از نقاشی ساختمان، رنگ انتخاب شده به همان شکل باقی می‌ماند و تغییرات بسیار کمی خواهد داشت.

آنچه در زمان خرید تیوب‌ها و قوطی‌های بزرگ باید مورد توجه قرار بگیرد، بسته بندی غیرقابل نفوذ آن است برای اینکه مطمئن باشید رنگ در معرض هوا قرار نمی‌گیرد و خشک نمی‌شود.
https://iran-rang.ir/product/%d9%85%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d8%b3%d9%81%db%8c%d8%af-%d9%85%d9%be%d9%84-%d9%be%da%a9%d8%b3-%d8%ac%d9%84%d8%a7%d8%b3%d9%86%d8%ac/

کلام آخر اینکه هنگام رنگ‌آمیزی ساختمان نکات ریز فراوانی وجود دارد که باید مورد توجه قرار بگیرند.

اسیدکلریدریک ۳۷٪ را به نسبت وزنی ۱۵به ۸۵ با آب درداخل یک ظرف پلاستیکی مخلوط کنید.

معایب رنگ آکریلیک آب پایه: چنانچه با قلم مو بروی سطوح صاف و صیقلی اعمال شوند رد قلمو مشخص خواهد بود. براقیت کمتری نسبت به بقیه رنگ‌ها دارند.ضمن اینکه به دلیل ترکیبات این رنگ هنگام اجرا ظرف محتوی رنگ به دلیل چسبندگی و سرعت خشک شدن قیمت رنگ اکریلیک این محصول پر از تکه‌های لاتکس گونه می‌شود.

رنگ‌های اکریلیک مصارف بیرونی را در زیر نور مستقیم خورشید بکار نبرید.

در نهایت رنگ پلاستیک یا روغنی؟ شاید بهتر باشد این سوال را این‌طور بپرسیم: هدف شما از رنگ‌آمیزی چیست؟ اگر عجله دارید و می‌خواهید در مدت زمان کوتاهی نقاشی ساختمان‌تان به پایان برسد، نمی‌توانید از رنگ روغن استفاده کنید.

اجرای رنگ روغنی چند مرحله ای است و زمان‌بر. هیچکدام از سه رنگ دیگه این خصوصیت رو ندارن.

پیگیری سفارش فروش سازمانی تماس با ما مجله خبری و آموزشی فروش ویژه خانه اطلاعیه ها رنگ روغنی چیست؟ انواع، مزایا و معایب رنگ روغنی

رنگ های پایه روغن از دوام بیشتری نسبت به سایر رنگ ها برخوردارند اما فرآیند خشک شدن طبیعی این رنگ نیاز به وقت بیشتری دارد.

پایه الکید مقاومت بیشتر و قیمت کمتری دارد و متداول تر است اما هر دو نوع این پایه ها مقاوم و بادوام هستند.

رنگ روغنی براق شفافیت بالایی دارد، کیفیت، قدرت چسبندگی، دوام و ماندگاری آن نسبت به انواع مات و نیمه‌‌مات بیشتر است و قابلیت شستشوی بالایی دارند، بنابراین قیمت بالاتری دارند که این ویژگی از منظری در تفاوت قیمت رنگ پلاستیک و روغنی هم وجود دارد.

نکته دیگر قابل توجه این است که موقع استفاده از رنگ پایه روغن بر روی رنگ پلاستیک و یا اکریلیک حتماً باید از یک پرایمر(چاشنی – آغازگر) و یا یک آستر مناسب استفاده کنیم.

↑ «مطالب از این سایت برداشته شده است». بایگانی‌شده از اصلی در ۲۰ آوریل ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۹ آوریل ۲۰۱۶.

همچنین برای نقاشی با اکریلیک، بهتر است از غلطکی استفاده نمایید که الیاف آن طبیعی باشد، زیرا غلطک هایی که الیاف مصنوعی دارند، در هنگام رنگ آمیزی ریزش میکنند و به دیوار می چسبند، بنابراین نتیجه کار خوب از آب در نمی آید.

اگر شما هم در انتخاب رنگ روغنی یا پلاستیک مانده‌اید؛ خوب است بدانید رنگ روغنی سطوح گچی و سیمانی را به خوبی می‌پوشاند و برای رنگ‌آمیزی دیوار و سقف داخلی ساختمان و نمای بیرونی ساختمان هم کاربرد دارد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *